Hjem > Præsentation af maskinen > Indstil hovedstartskærmen

Indstil hovedstartskærmen

Relaterede modeller:DCP‑L3555CDW / DCP‑L3560CDW / MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW

Du kan ændre displayet, så det viser en specifik startskærm eller genvejsskærmbillede.

Når maskinen er inaktiv, eller du trykker på image, vender touchskærmen tilbage til den skærm, du indstillede.

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Gen. opsætning]>[Skærmindstill.]>[Startskærm].
  2. Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at få vist skærmindstillingerne, og tryk derefter på den ønskede indstilling.
  3. Tryk på image.
    Displayet viser det valgte skærmbillede. Du kan ændre dette hovedskærmbillede efter behov.