Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Fax via internettet (I-Fax) > I-faxindstillinger > Bekræftelses-mail for internetfax (I-Fax) > Aktivering af meddelelse om afsendelse for TX-bekræftelses-mail

Aktivering af meddelelse om afsendelse for TX-bekræftelses-mail

Relaterede modeller:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
  1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Netværk]>[E-mail/IFAX]>[Setup mail TX]>[Meddelelse].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstil.] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstill.].
  2. Vælg [Til] eller [Fra] for at aktivere eller deaktivere funktionen Send meddelelse.
    Når Send meddelelse er slået Til, vil faxen indeholde et ekstra felt, MDN (Message Disposition Notification), som indeholder information om faxleveringen. Som standard er Send meddelelse slået Fra.
    image
    Modtagerens faxmaskine skal understøtte feltet MDN for at kunne sende en meddelelsesrapport.