Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Fax via internettet (I-Fax) > I-faxindstillinger > Videresendelse af modtagne e-mail- og faxmeddelelser

Videresendelse af modtagne e-mail- og faxmeddelelser

Relaterede modeller:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Brug Brother I-Fax funktionen til at sende e-mails eller standard-faxer til en anden computer, til en faxmaskine eller til en anden I-Faxmaskine. Aktiver funktionen Videresendelse ved hjælp af maskinens betjeningspanel.
Sådan aktiveres videresendelse af e-mail vha. maskinens kontrolpanel:
  1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Modtageindst.]>[Huk.modtagelse]>[Send fax].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstil.] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstill.].
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Manuel] for at angive modtagerens faxnummer (op til 20 cifre) eller e-mailadresse ved hjælp af displayet.

Tryk på [OK].

• Tryk på [Adressebog].

Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at rulle, indtil du finder det faxnummer eller den e-mailadresse, som du vil videresende faxerne til.

Tryk på det faxnummer eller den e-mail-adresse, du ønsker.

3. Hvis du vælger e-mailadressen, skal du vælge den ønskede filtype.
    image
    Tryk på [Backup udsk.: Til] for at udskrive modtagne faxer på din maskine, så du har en kopi.
  4. Tryk på image.