Indstil dit afsender-id

Relaterede modeller:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Indstil maskinen til at udskrive dit afsender-ID og faxmaskinens dato og klokkeslæt øverst på hver fax, du sender.
  1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstil.]>[Grundindst.]>[Afsender ID]>[Fax].
  2. Indtast faxnummeret (op til 20 cifre) på opkaldstastaturet, og tryk derefter på [OK].
  3. Tryk på [Tlf.].
  4. Indtast telefonnummeret (op til 20 cifre) på opkaldstastaturet, og tryk derefter på [OK].
  5. Tryk på [Navn].
  6. Indtast dit navn (op til 20 tegn) på displayet, og tryk derefter på [OK].
    image
    • Tryk på image for at skifte mellem bogstaver, tal og specialtegn. (De tilgængelige tegn kan variere afhængigt af landet.)
    • Hvis du indtaster et forkert tegn, skal du trykke på image eller image for at flytte markøren dertil og trykke på image. Tryk på det korrekte tegn.
    • Hvis du vil indsætte et mellemrum, skal du trykke på [Rum] eller image.
    • Mere detaljeret information imageimage Relaterede informationer
  7. Tryk på image.