Hem > Säkerhet > Spara utskriftsloggen på nätverket > Använda Spara utskriftslogg på nätverket med Secure Function Lock 3.0

Använda Spara utskriftslogg på nätverket med Secure Function Lock 3.0

Relaterade modeller:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

När Secure Function Lock 3.0 är aktivt sparas namnen på de användarna som är registrerade för kopiering, faxmottagning (för MFC-modeller) och WebConnect-utskrift i rapporten för Spara utskriftslogg på nätverket. När autentisering av Active Directory är aktiverat sparas användarnamnet i rapporten Spara utskriftslogg på nätverket: