Registrera ett nummer i listan över tillåtna

Relaterade modeller:MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Om du endast vill godkänna att ta emot fax från kända nummer registrerar du numren i listan över tillåtna.

• Du måste beställa nummerpresentationstjänsten hos ditt lokala telefonbolag.
  • Denna funktion blockerar inkommande samtal och mottagning av fax.
  • Nummerpresentationsfunktionen är inte tillgänglig i vissa länder.

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Inkommande gräns]>[Lista tillåtna]>[Registrera].
  2. Tryck på ett av följande alternativ.
    Alternativ
    Beskrivning

Synka adressbok

Välj Synka adressbok för att synkronisera listan över tillåtna med adressboken.

Följ instruktionerna på LCD-skärmen för att aktivera eller inaktivera synkroniseringsfunktionen.

Manuell inmatning

Välj Manuell inmatning för att lägga till nummer till listan över tillåtna manuellt.

Följ instruktionerna på LCD-skärmen för att registrera numret i listan över tillåtna.

Från utgående

Välj Från utgående för att lägga till ett nummer från historiken för utgående samtal.

Följ instruktionerna på LCD-skärmen för att registrera numret i listan över tillåtna.

Från inkommande

Välj Från inkommande för att lägga till ett nummer från historiken för inkommande samtal.

Följ instruktionerna på LCD-skärmen för att registrera numret i listan över tillåtna.