Nummerpresentation

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Nummerpresentationsfunktionen ger dig möjlighet att använda nummerpresentationstjänsten som erbjuds av det lokala telefonbolaget. Denna tjänst visar telefonnumret eller namnet om det är tillgängligt för den som ringer när telefonen ringer.
  • Meddelandet [Okänt nr.] innebär att den som ringer upp befinner sig utanför nummerpresentationens tjänstområde.
  • Meddelandet [Skyddat nr.] innebär att den som ringer har valt att inte sända nummerpresentationsinformationen.

Kontakta din telefonoperatör för mer information.

När du har svarat på ett samtal försvinner nummerpresentationen från LCD:n och lagras i nummerpresentationens minne.

Visa listan eller välj ett nummer att lägga till i adressboken (kortnummer eller genvägsnummer på vissa modeller) eller radera det från historiken.

Du kan skriva ut en lista över den nummerpresentationsinformation som har tagits emot av maskinen.

image
  • Den här funktionen är inte tillgänglig i vissa länder.
  • Nummerpresentationstjänsten varierar med olika telebolag. Kontakta ditt lokala telefonbolag för att få mer information om de tjänster som finns tillgängliga där du bor.