Hem > Fax > Ta emot ett fax > Inställningar för mottagningsläge > Begränsa inkommande fax > Välj en metod för begränsning av inkommande fax

Välj en metod för begränsning av inkommande fax

Relaterade modeller:MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Din skrivare har två metoder för begränsning av inkommande fax. Godkänn att ta emot fax endast från specifika nummer med hjälp av listan över tillåtna. Använd blockeringslistan för att undvika att ta emot fax från specifika nummer.

• Du måste beställa nummerpresentationstjänsten hos ditt lokala telefonbolag för att använda funktionerna lista över tillåtna och blockeringslista.

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Inkommande gräns]>[Begränsningsmetod].
  2. Tryck på ett av följande alternativ:
    Alternativ
    Beskrivning
    Av

Välj Av om du inte använder funktionen för inkommande fax.

Lista tillåtna

Välj Lista tillåtna för att endast ta emot fax från registrerade nummer.

Lista blockerade

Välj Lista blockerade för att undvika att ta emot fax från registrerade nummer.