Hem > Introduktion till maskinen > Få tillgång till Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Få tillgång till Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Använd Brother iPrint&Scan för Windows och Mac för att skriva ut och skanna från datorn.
  • Denna funktion finns inte tillgänglig i länder som omfattas av tillämpliga exportbestämmelser.
  • För att ladda ner den senaste versionen:

• För Windows:

Gå till din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com/downloads och ladda sedan ner och installera Brother iPrint&Scan.

• För Mac: (DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/DCP-L2640DN/DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW)

Ladda ner och installera Brother iPrint&Scan från Apple App Store.

Installera drivrutinen och programvaran som behövs för att använda maskinen om du uppmanas till det. Ladda ner maskinens senaste drivrutin och programvara från modellens Nerladdningar-sida på support.brother.com/downloads.

1. Starta Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Dubbelklicka på ikonen image(Brother iPrint&Scan)

• Mac

I menyfältet Finder klickar du på >Program. Dubbelklicka sedan på iPrint&Scan-ikonen.

Brother iPrint&Scan-skärmen visas.

image

Skärmbilden kan variera beroende på versionen av programmet.