Hem > Skanna > Skanna med maskinens skanningsknapp > Skanna till nätverk (Windows) > Överför skannade data till en CIFS-server

Överför skannade data till en CIFS-server

Relaterade modeller:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
  1. Tryck på [Skanna]>[till nätverk].
    image
    • Om du har registrerat ditt användar-ID visas alternativet [till min mapp] när du loggar in på skrivaren med Active Directory-autentisering eller LDAP-autentisering.
    • Tryck på [till min mapp] om du vill skicka skannade data till den angivna mappen på CIFS-servern.
    • För att aktivera denna funktion i Webbaserad hantering i det vänstra navigeringsfältet klickar du på Scan (Skanna)>Scan to FTP/Network (Skanna till FTP/nätverk). I fältet Send to My Folder (Skicka till Min mapp) väljer du On (På).
  2. När serverprofilerna du ställer in med webbaserad hantering visas väljer du den profil du vill ha. Om profilen inte är komplett (om t.ex. namnet för inloggningskontot och lösenordet saknas eller om du inte angett kvalitet eller filtyp) blir du ombedd att ange den information som saknas.
  3. Tryck på [Start].
    Maskinen börjar skanna. Om du använder kopieringsglaset följer du instruktionerna på LCD-skärmen för att utföra skanningen.