Hem > Skanna > Skanna från din dator (Windows) > Skanna med Windows Faxa och skanna

Skanna med Windows Faxa och skanna

Windows Faxa och skanna är ett annat alternativ som du kan använda när du ska skanna.
  • Windows Faxa och skanna använder WIA-drivrutiner för skanner.
  • För att skanna och sedan beskära en del av sidan när ett dokument har skannats i förväg, måste du använda kopieringsglaset (även kallad flatbädd).
  1. Starta Windows Faxa och skanna.
  2. Klicka på Arkiv>Nytt>Skanna.
  3. Välj den skanner som du vill använda.
  4. Klicka på OK.
    Dialogrutan Ny skanning visas.
    image
  5. Justera vid behov inställningarna i dialogrutan.

Skannerupplösningen kan ställas in till maximalt 1200 dpi. Använd programvaran skannertillägg om du vill skanna i högre upplösning Brother Utilities.

Om din maskin kan utföra dubbelsidig skanning och du vill skanna båda sidor av ett dokument väljer du Matare (skanna båda sidorna) i rullgardinsmenyn Källa.

6. Klicka på Skanna.
    Maskinen börjar skanna dokumentet.