Vad är Webbaserad hantering?

Webbaserad hantering är en funktion som använder en standardwebbläsare för att hantera din maskin via HTTP (Hyper Text Transfer Protocol) eller HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer).

image
  • Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av följande webbläsare:
    • Microsoft Edge, Firefox, och Google Chrome för Windows
    • Safari, Firefox och Google Chrome för Mac
    • Google Chrome för Android
    • Safari och Google Chrome för iOS
  • Se till att JavaScript och cookies alltid är aktiverade, oavsett vilken webbläsare du använder.
  • DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/DCP-L2640DN/DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW:

Kontrollera att skrivaren är på och ansluten till samma nätverk som din dator och att nätverket stöder TCP/IP-protokollet.

image

Den faktiska skärmen kan skilja sig från skärmen ovan.