Vid strömavbrott (minneslagring)

Menyinställningarna lagras permanent och går inte förlorade om det blir strömavbrott.Tillfälliga inställningar (till exempel Kontrast, Internationellt läge) förloras.

• (MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW)

Under ett strömavbrott behåller maskinen datum och tid och programmerade faxjobb (t.ex. Fördröjt fax) i ungefär 60 timmar. Andra faxningar i maskinens minne kommer inte att gå förlorade.
  • (MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW)

Under ett strömavbrott behåller maskinen datum och tid i ungefär två timmar. Faxjobb i maskinens minne försvinner.