Skapa genvägar för faxnummer

Relaterade modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW
Du kan spara tio genvägar för faxnummer och komma åt dem med knappen Shortcut (Genväg).
  1. Tryck på image (FAX).
  2. Håll knappen Shortcut (Genväg) intryckt och tryck på ett nummer på knappsatsen. Detta nummer är nu den ensiffriga genvägskoden för det faxnummer som du vill spara.

Om ett faxnummer inte redan lagrats under denna ensiffriga kod visar LCD-skärmen [Registrera nu?].

3. Tryck på image.
    OBS

Internet Fax (I-Fax) och dess inställningar kan sparas.

(På vissa modeller måste du ladda ner Internetfax för att kunna använda funktionen Internetfax och Skanna till e-postserver.)

4. Ange telefon- eller faxnumret (upp till 20 tecken) och tryck sedan på OK.
  5. Gör något av följande:
    • Ange namnet med de kombinerade siffer- och bokstavsknapparna (upp till 16 tecken) och tryck sedan på OK.

• Tryck på OK för att lagra numret utan namn.