Hjem > Sikkerhet > Lagre utskriftslogg til nettverk > Bruke Lagre utskriftslogg til nettverk med Secure Function Lock 3.0

Bruke Lagre utskriftslogg til nettverk med Secure Function Lock 3.0

Relaterte modeller:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Når Secure Function Lock 3.0 er aktiv, lagres navnene på de registrerte brukerne for kopiering, Faks RX (for MFC-modeller) og Web Connect-utskrift i Lagre utskriftslogg til nettverk-rapporten. Når Active Directory-pålitelighetskontroll er aktivert, lagres brukernavnet i rapporten Lagre utskriftslogg i nettverk: