Hjem > Sikkerhet > Sende eller motta en e-post på en sikker måte > Konfigurere sending eller mottak av e-post med Webbasert administrasjon

Konfigurere sending eller mottak av e-post med Webbasert administrasjon

Relaterte modeller:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Vi anbefaler at du bruker Webbasert administrasjon til å konfigurere sikker sending av e-post med brukerpålitelighetskontroll, eller sending og mottak av e-post med SSL/TLS.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd». Skift standardpassordet ved å følge instruksjonene på skjermen når du logger på for første gang.
  4. På venstre navigasjonslinje klikker du på Network (Nettverk)>Network (Nettverk)>Protocol (Protokoll).
    image
    Hvis venstre navigasjonslinje ikke vises, starter du navigeringen fra image.
  5. I feltet POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient) klikker du på Advanced Settings (Avanserte innstillinger) og kontrollerer at statusen til POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient) er Enabled (Aktivert).
    image
    Hvis skjermbildet for valg av Authentication Method (Godkjenningsmetode) vises, velg pålitelighetskontrollmetode og følg deretter skjerminstruksjonene.
  6. Konfigurer innstillingene for POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient).
    • Bekreft at e-postinnstillingene er riktige etter konfigurasjonen ved å sende en testmelding.
    • Hvis du ikke vet innstillingene for POP3-/SMTP-/IMAP4-serveren, tar du kontakt med nettverksadministrator eller Internett-leverandøren.
  7. Når du er ferdig, klikker du på Submit (Send).
    Dialogboksen Test Send/Receive E-mail Configuration (Test sending/mottak av e-post) vises.
  8. Følg instruksjonene i dialogboksen hvis du vil teste gjeldende innstillinger.