Registrere et nummer i tillatelseslisten

Relaterte modeller:MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Hvis du vil godta å motta fakser bare fra kjente numre, registrerer du numrene i tillatelseslisten.

• Du må søke om Anroper-ID-tjenesten hos ditt lokale telefonselskap.
  • Denne funksjonen blokkerer innkommende anrop og mottak av fakser.
  • Funksjonen for Anroper-ID er ikke tilgjengelig i enkelte land.

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Inngående grense]>[Tillat-liste]>[Register].
  2. Trykk på ett av følgende alternativer du vil bruke.
    Alternativ
    Beskrivelse

Synk. adressebok

Velg Synk. adressebok for å synkronisere tillatelseslisten med adresseboken.

Følg instruksjonene på LCD-skjermen for å aktivere eller deaktivere synkroniseringsfunksjonen.

Manuell inngang

Velg Manuell inngang for å legge til numre i tillatelseslisten manuelt.

Følg instruksjonene på LCD-skjermen for å registrere nummeret i tillatelseslisten.

Fra utgående

Velg Fra utgående for å legge til et nummer fra historikken over utgående anrop.

Følg instruksjonene på LCD-skjermen for å registrere nummeret i tillatelseslisten.

Fra inngående

Velg Fra inngående for å legge til et nummer fra historikken over innkommende anrop.

Følg instruksjonene på LCD-skjermen for å registrere nummeret i tillatelseslisten.

3. Trykk på image.