Hjem > Sikkerhet > Lagre utskriftslogg til nettverk > Lagre utskriftslogg til nettverksoversikt

Lagre utskriftslogg til nettverksoversikt

Relaterte modeller:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Med funksjonen Lagre utskriftslogg til nettverk kan du lagre utskriftsloggfilen fra maskinen på en nettverksserver ved hjelp av CIFS-protokollen (Common Internet File System). Du kan lagre ID, type utskriftsjobb, jobbnavn, brukernavn, dato, tidspunkt og antall utskrevne sider for hver utskriftsjobb. CIFS er en protokoll som kjører over TCP/IP som lar datamaskiner på et nettverk dele filer over et Intranett eller Internett.

Følgende utskriftsfunksjoner lagres i utskriftsloggen:

• utskriftsjobber fra datamaskinen
  • kopiere
  • mottatt faks (kun støttede modeller)
  • Web Connect-utskrift (kun støttede modeller)
image
  • Lagre utskriftslogg til nettverk-funksjonen støtter Kerberos-pålitelighetskontroll og NTLMv2-pålitelighetskontroll. Du må konfigurere SNTP-protokollen (tidsserver for nettverk), eller du må angi riktig dato, klokkeslett og tidssone på kontrollpanelet for pålitelighetskontroll.
  • Du kan stille inn filtypen til TXT eller CSV når du lagrer en fil til serveren.