Hjem > Sikkerhet > Bruke LDAP-godkjenning > Logge på for å endre maskininnstillingene med maskinens kontrollpanel (LDAP-godkjenning)

Logge på for å endre maskininnstillingene med maskinens kontrollpanel (LDAP-godkjenning)

Relaterte modeller:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Når LDAP-pålitelighetskontroll er aktivert, er maskinens kontrollpanel låst inntil du skriver inn bruker-ID og passord på maskinens kontrollpanel.

1. På maskinens kontrollpanel, skriv inn bruker-ID.
  2. Trykk på [OK].
  3. Skriv inn passordet.
  4. Trykk på [OK].
  5. Trykk på [OK] igjen.
  6. Når pålitelighetskontrollen er godkjent, blir maskinens kontrollpanel låst opp og LCD-skjermen viser startskjermen.