Hjem > Fakse > PC-FAX > PC-FAX for Windows > Oversikt over PC-FAX (Windows) > Konfigurere PC-FAX (Windows)

Konfigurere PC-FAX (Windows)

Relaterte modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Før du sender fakser med PC-FAX, kan du tilpasse sendealternativene i hver kategori i Oppsett for PC-FAKS-dialogboksen.
  1. Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt).
  2. Klikk på PC-FAX i venstre navigasjonslinje, og deretter på Konfigurer Sending.
    Dialogboksen Oppsett for PC-FAKS vises.
    image
  3. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på Brukerinformasjon-fanen, og skriv inn brukerinformasjonen din i feltene.
      image
      Hver Microsoft-konto har sitt eget tilpassede Brukerinformasjon-skjermbilde for tilpassing av faksoverskrifter og faksforsider.
    • Klikk på Sender-fanen, og skriv deretter inn nummeret som kreves for å få tilgang til en ekstern linje (hvis nødvendig) i Tilgang til bylinje-feltet. Velg Inkluder topptekst-avmerkingsboksen for å inkludere overskriftsinformasjonen.
    • Klikk på Adressebok-fanen, og velg deretter adresseboken du ønsker å bruke for PC-FAX fra Velg adressebok-rullegardinmenyen.
  4. Klikk på OK.