Hjem > Skanne > Skanne med Skann-knappen på maskinen > Skanne til FTP > Konfigurere en Skann til FTP-profil

Konfigurere en Skann til FTP-profil

Relaterte modeller:DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Sett opp en Skann til FTP-profil for å skanne og laste opp skannede data direkte til en FTP-plassering.
  • Vi anbefaler at du bruker den nyeste versjonen av disse nettleserne:
    • Microsoft Edge, Firefox og Google Chrome for Windows
    • Safari, Firefox og Google Chrome for Mac
    • Google Chrome for Android
    • Safari og Google Chrome for iOS
  • Kontroller at JavaScript og informasjonskapsler alltid er slått på – uansett hvilken webleser du bruker.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd». Skift standardpassordet ved å følge instruksjonene på skjermen når du logger på for første gang.
  4. På venstre navigasjonslinje klikker du på Scan (Skann)>Scan to FTP/Network (Skann til FTP/nettverk).
    image
    Hvis venstre navigasjonslinje ikke vises, starter du navigeringen fra image.
  5. Velg FTP-alternativet og klikk deretter på Submit (Send).
  6. På venstre navigasjonslinje klikker du på Scan (Skann)>Scan to FTP/Network Profile (Skann til FTP/nettverksprofil).
  7. Velg profilen du vil sette opp eller endre.
    image

Bruk av følgende tegn kan forårsake en sendefeil: ?, /, \, ", :, <, >, | eller *.

Alternativ

Beskrivelse

Profile Name (Profilnavn)

Skriv inn et navn for denne serverprofilen (opptil 15 alfanumeriske tegn). Maskinen vil vise dette navnet på displayet.

Host Address (Vertsadresse)

Skriv inn vertsadressen (for eksempel: ftp.eksempel.no, opptil 64 tegn) eller IP-adressen (for eksempel: 192.23.56.189).

Port Number (Portnummer)

Endre Port Number (Portnummer)-innstillingen som brukes for å få tilgang til FTP-serveren. Standardinnstillingen er port 21. I de fleste tilfeller behøver du ikke å endre denne innstillingen.

Username (Brukernavn)

Skriv inn et brukernavn (opptil 32 tegn) til en bruker som har tillatelse til å skrive data til FTP-serveren.

Password (Passord)

Skriv inn passordet (opptil 32 tegn) som er knyttet til brukernavnet du skrev inn i Username (Brukernavn)-feltet. Skriv inn passordet igjen i Retype Password (Skriv inn passord igjen)-feltet.

SSL/TLS

Angi alternativet SSL/TLS for å skanne trygt via SSL/TLS-kommunikasjon. Endre innstillingen CA Certificate (CA-sertifikat) ved behov.

Store Directory (Lagre katalog)

Skriv inn banen (opptil 60 tegn) til mappen på FTP-serveren som du vil sende skannede data til. Ikke skriv inn en skråstrek i starten av banen (korrekt eksempel: brother/abc).

File Name (Filnavn)

Velg et filnavnprefiks fra de forhåndsdefinerte navnene eller fra de brukerdefinerte navnene. Filnavnet som brukes for det skannede dokumentet vil være filnavnprefikset du velger, etterfulgt av de siste seks sifrene til flatskannerens telleverk og filtypen (for eksempel, "Estimate_098765.pdf").

Quality (Kvalitet)

Velg en innstilling for kvalitet. Hvis du velger alternativet User Select (Brukervalg), vil du bli bedt om å velge en innstilling hver gang du bruker skanneprofilen.

File Type (Filtype)

Velg filtypen du vil bruke for de skannede dokumentene. Hvis du velger alternativet User Select (Brukervalg), vil du bli bedt om å velge en innstilling hver gang du bruker skanneprofilen.

Document Size (Dokumentstørrelse)

Velg dokumentstørrelsen fra listen. Dette er nødvendig for å sikre at den skannede filen er av riktig størrelse.

Hvis du velger alternativet User Select (Brukervalg), vil du bli bedt om å velge en innstilling hver gang du bruker skanneprofilen.

File Size (Filstørrelse)

Velg filstørrelsen fra listen.

Hvis du velger alternativet User Select (Brukervalg), vil du bli bedt om å velge en innstilling hver gang du bruker skanneprofilen.

ADF Auto Deskew (Automatisk rotering) eller ADF Auto Deskew (Aut. f.oppr. ADF)

Velg alternativet Auto (Automatisk) for å angi at maskinen skal korrigere dokumentforskyvning automatisk etter hvert som sidene skannes.

2-sided Scan (Tosidig skanning) (MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW)

Velg Long Edge (Langside) eller Short Edge (Kortside) for å skanne begge sidene av dokumentet, avhengig av oppsettet til originalen.

Remove Background Color (Fjern bakgrunnsfarge)

Endre hvor mye bakgrunnsfarge som skal fjernes.

Document Separation (Skille dokumenter) (DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW)

Del opp et skannet bilde.

Når flere dokumenter er skannet, kan du dele opp og lagre dokumentene separat med denne funksjonen.

Brightness (Lyshet)

Velg lysstyrkenivået.

Contrast (Kontrast)

Velg kontrastnivået.

Passive Mode (Passiv modus)

Sett Passive Mode (Passiv modus)-alternativet til av eller på, avhengig av konfigurasjonene av FTP-serveren og nettverksbrannmuren. Standardinnstillingen er på. I de fleste tilfeller behøver du ikke å endre denne innstillingen.

8. Klikk på Submit (Send).