Hjem > Fakse > Motta en faks > Innstillinger for mottaksmodus > Begrense innkommende fakser > Velge begrensningsmetode for innkommende fakser

Velge begrensningsmetode for innkommende fakser

Relaterte modeller:MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Maskinen har to begrensningsmetoder for innkommende fakser. Hvis du kun vil godta faksmottak un fra bestemte numre, bruker du tillatelseslisten. Hvis du vil unngå faksmottak fra bestemte numre, bruker du blokkeringslisten.

• Du må bestille Anroper-ID-tjenesten hos ditt lokale telefonselskap hvis du vil bruke funksjonene for tillatelseslisten og blokkeringslisten.

1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Inngående grense]>[Begrensningsmetode].
  2. Trykk på ett av følgende alternativer:
    Alternativ
    Beskrivelse
    Av

Velg Av hvis du ikke bruker funksjonen for innkommende fakser.

Tillat-liste

Velg Tillat-liste hvis du vil motta fakser fra kun de registrerte numrene.

Blokker-liste

Velg Blokker-liste hvis du ikke vil motta fakser fra noen registrerte numre.

3. Trykk på image.