Hjem > Skrive ut > Universell utskrift > Avregistrere maskinen fra Universell utskrift

Avregistrere maskinen fra Universell utskrift

Relaterte modeller:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Hvis du vil avregistrere maskinen, må du slette den fra Webbasert administrasjon og deretter slette den på Microsoft Azure-portalen.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd». Skift standardpassordet ved å følge instruksjonene på skjermen når du logger på for første gang.
  4. På venstre navigasjonslinje klikker du på Network (Nettverk)>Network (Nettverk)>Protocol (Protokoll).
    image
    Hvis venstre navigasjonslinje ikke vises, starter du navigeringen fra image.
  5. Ved boksen Universal Print (Universell utskrift) klikker du på Advanced Settings (Avanserte innstillinger).
  6. Klikk på Delete Registration Data (Slett registreringsdata), og følg deretter skjerminstruksjonene.
  7. Få tilgang til Microsoft Azure-portalen.
  8. Logg på som Skriveradministrator.
  9. Velg Universal Print (Universell utskrift)-tjenesten.
  10. Velg alternativet Skrivere, og velg deretter maskinen din fra listen.
  11. Klikk på Delete Printer Share (Slett delt skriverressurs), og klikk deretter på OK.
  12. Klikk på Unregister (Fjern registrering), og klikk deretter på OK.