Eksportere sertifikatet og privatnøkkelen

Relaterte modeller:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

image
    • Hvis du bruker DNS (Domain Name System) eller aktiverer et NetBIOS-navn, kan du skrive inn et annet navn, som "DeltSkriver" i stedet for IP-adressen.

For eksempel: https://SharedPrinter

• Hvis du aktiverer et NetBIOS-navn, kan du også bruke nodenavnet.

For eksempel: https://brn123456abcdef

• NetBIOS-navnet er tilgjengelig i nettverkskonfigurasjonsrapporten.
  3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd». Skift standardpassordet ved å følge instruksjonene på skjermen når du logger på for første gang.
  4. På venstre navigasjonslinje klikker du på Network (Nettverk)>Security (Sikkerhet)>Certificate (Sertifikat).
    image
    Hvis venstre navigasjonslinje ikke vises, starter du navigeringen fra image.
  5. Klikk på Export (Eksporter) som vises med Certificate List (Sertifikatliste).
  6. Skriv inn passordet hvis du vil kryptere filen.
    Hvis et tomt passord brukes, fungerer ikke krypteringen.
  7. Skriv inn passordet igjen for å bekrefte, og klikk deretter på Submit (Send).
  8. Klikk på Lagre.
Sertifikatet og privatnøkkelen er eksportert til datamaskinen.

Du kan også importere sertifikatet til datamaskinen.