Hjem > Maskininnstillinger > Endre maskininnstillinger fra kontrollpanelet > Hvis strømbrudd skulle inntreffe (minnelagring)

Hvis strømbrudd skulle inntreffe (minnelagring)

Menyinnstillingene lagres permanent og går ikke tapt ved strømbrudd. Midlertidige innstillinger (for eksempel Kontrast og Utenlandsmodus) går tapt.

• (MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW)

Under et strømbrudd vil maskinen bevare dato og klokkeslett og programmerte faksjobber (for eksempel: Forsinket faks) i omtrent 60 timer. Andre faksjobber i maskinens minne vil ikke gå tapt.
  • (MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW)

Under et strømbrudd vil maskinen bevare dato og klokkeslett i omtrent to timer. Faksjobbene i maskinens minne går tapt.