Hjem > Skrive ut > Universell utskrift > Legge til en Universell utskrift-aktivert skriver for datamaskinen

Legge til en Universell utskrift-aktivert skriver for datamaskinen

Relaterte modeller:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
  1. Gjør ett av følgende:
    • For Windows 11

Klikk på image>Innstillinger>Bluetooth og enheter >Skrivere og skannere>Legg til skrivere eller skannere, og klikk deretter på Legg til enhet.

• For Windows 10

Klikk på image>image>Enheter>Skrivere og skannere>Legg til skrivere eller skannere.

2. Velg maskinen som er registrert som Universell utskrift-aktivert skriver fra listen, og klikk deretter på Legg til enhet.