Koti > Faksi > Faksin lähetys > Lisää kansilehti faksiisi

Lisää kansilehti faksiisi

Vastaavat mallit:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Voit lisätä kansilehden seuravaan faksiin tai jokaiseen lähtevään faksiin.
  • Tämä toiminto ei toimi, jos nimitunnusta ei ole määritetty.
  • Kansilehti sisältää laitteesi nimitunnuksen, kommentin ja osoitekirjaan tallennetun nimen, pikavalinnan tai lyhytvalinnan (tietyissä malleissa).

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Paina image (FAX (Faksi)).
  2. Paina Options (Valinnat)-painiketta.
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Kansilehti], ja paina sitten OK.
  4. Tuo [Päällä]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  5. Tuo kommenttivaihtoehdot näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  6. Syötä kokonaissivumäärä valintanäppäimistöllä ja paina sitten OK.
  7. Kun olet valmis, paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu)-painiketta.
  8. Anna faksinumero.
  9. Paina Start (Käynn).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Tee jokin seuraavista:
    • Jos Faksin esikatselun asetuksena on [Ei], paina image ([Faksi]).

• Jos Faksin esikatselun asetuksena on [Kyllä], paina image ([Faksi]) ja paina sitten [Lähetä faksi].
  2. Paina image[Valinnat]>[Kansilehden asetukset]>[Kansilehden asetukset].
  3. Paina [Päällä]-painiketta.
  4. Paina [Kansilehtivie.].
  5. Tuo kommentti näkyviin painamalla image tai image ja paina sitten valintaa.
  6. Paina [Sivuja yhteensä].
  7. Anna sivujen kokonaismäärä ja paina sitten [OK].
  8. Paina image.
  9. Paina [OK]-painiketta.
  10. Anna faksinumero.
  11. Paina [Faksin käynnistys].
Kansilehti lisätään seuraavaan faksiin. Jos haluat lisätä kansilehden jokaiseen lähtevään faksiin, määritä asetukset uudeksi oletukseksi.