Puhelun vastaustunnuksen asettaminen

Jos lepotilassa oleva laite ei vastaanota yhtään työtä tietyn, mallin ja asetusten mukaan vaihtelevan ajan kuluessa, laite siirtyy automaattisesti virrankatkaisutilaan. Laite ei siirry virrankatkaisutilaan, jos se on kytketty verkkoon, USB-johtoon, NFC:hen, Wi-Fi Direct -yhteyteen tai puhelinlinjaan, tai jos sen muistiin on tallennettu suojattuja tulostustietoja. Käytettävissä olevat ominaisuudet ja liitännät vaihtelevat mallin mukaan.
  • Aloita tulostus painamalla ohjauspaneelissa image ja lähettämällä sitten tulostustyö.

DCP-L2600D/DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/DCP-L2640DN/MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Yleiset aset.], ja paina sitten OK.
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Säästötoiminnot], ja paina sitten OK.
  4. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Autom sammutus], ja paina sitten OK.
  5. Paina image tai image näyttääksesi [8tuntia], [4tuntia], [2tuntia], [1tunti], [20 Min] tai [Ei]-asetus, ja paina sitten OK.
  6. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Yleiset aset.]>[Säästötoiminnot]>[Autom sammutus].
  2. Tuo [Ei], [20 Min], [1tunti], [2tuntia], [4tuntia] tai [8tuntia]-vaihtoehto näytölle painamalla image tai image ja paina haluamaasi vaihtoehtoa.
  3. Paina image.