Koti > Suojaus > Sähköpostin suojattu lähetys tai vastaanotto > Sähköpostin lähetyksen tai vastaanoton määritys WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Sähköpostin lähetyksen tai vastaanoton määritys WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Suosittelemme, että määrität suojatun sähköpostin lähetyksen käyttäjän todennuksella tai sähköpostin lähetyksen ja vastaanottamisen SSL/TLS-protokollalla WWW-pohjaisen hallinnan avulla.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  4. Napsauta vasemmassa siirtymispalkissa Network (Verkko)>Network (Verkko)>Protocol (Protokolla).
    image
    Jos vasen selauspalkki ei ole näkyvissä, aloita selaus kohdasta image.
  5. Napsauta POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3-/IMAP4-/SMTP-asiakas)-kentässä Advanced Settings (Lisäasetukset) ja varmista, että POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3-/IMAP4-/SMTP-asiakas)-tila on Enabled (Käytössä).
    image
    Jos Authentication Method (Todennustapa)-valintanäyttö tulee näkyviin, valitse todentamismenetelmä ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.
  6. Määritä POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3-/IMAP4-/SMTP-asiakas)-asetukset.
    • Voit varmistaa, että sähköpostiasetukset on määritetty oikein lähettämällä testisähköpostiviestin.
    • Ota yhteys verkonvalvojaan tai Internet-palveluntarjoajaan (ISP), jos et tiedä POP3/IMAP4/SMTP-palvelimen asetuksia.
  7. Kun olet valmis, napsauta Submit (Lähetä).
    Test Send/Receive E-mail Configuration (Testaa sähköpostin lähetys-/vastaanottoasetuksia) -valintaikkuna avautuu.
  8. Testaa nykyisiä asetuksia noudattamalla valintaikkunan ohjeita.