Koti > Suojaus > Sähköpostin suojattu lähetys tai vastaanotto > Sähköpostin lähetys käyttäjän todennuksella

Sähköpostin lähetys käyttäjän todennuksella

Vastaavat mallit:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Laitteesi lähettää sähköpostit todennusta edellyttävän sähköpostipalvelimen kautta. Tämä menetelmä estää luvattomia käyttäjiä käyttämästä sähköpostipalvelinta.

Voit lähettää sähköposti-ilmoituksen, sähköpostiraportit ja I-faksin käyttäen käyttäjien todennusta. (MFC-mallit)

image
Suosittelemme WWW-pohjaisen hallinnan käyttöä SMTP-todennuksen määritykseen.

Sähköpostipalvelimen asetukset

Laitteen SMTP-todennusmenetelmä on määritettävä sopimaan sähköpostipalvelimesi käyttämään menetelmään. Kysy lisätietoja sähköpostipalvelimen asetuksista verkonvalvojalta tai Internet-palveluntarjoalta (ISP).

image
Jos haluat ottaa SMTP-palvelimen todennuksen käyttöön WWW-pohjaisen hallinnan avulla, valitse todentamismenetelmä POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3-/IMAP4-/SMTP-asiakas)-näytön kohdasta Server Authentication Method (Palvelimen todennustapa).