Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Oletustulostusasetusten muuttaminen (Windows)

Oletustulostusasetusten muuttaminen (Windows)

Kun muutat sovelluksen tulostusasetuksia, muutokset koskevat vain tällä sovelluksella tulostettuja asiakirjoja. Kaikkien Windows-sovellusten yhteisiä tulostusasetuksia muutetaan tulostinohjaimesta.
  1. Pidä image-painiketta painettuna ja paina sitten image -näppäintä Suorita-ohjelman käynnistämiseksi.
  2. Kirjoita "control printers" Avaa:-kenttään ja valitse OK.
    image
  3. Napsauta laitteen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Tulostimen ominaisuudet. (Jos tulostinohjainvaihtoehdot tulevat näkyviin, valitse tulostinohjaimesi.)
    Tulostimen asetusten valintaikkuna avautuu.
  4. Napsauta Yleiset-välilehteä ja sitten Tulostusmääritykset- tai Asetukset... -painiketta.
    Tulostimen ajurin valintaikkuna avautuu.
    image
    • Määritä kasettiasetukset napsauttamalla välilehteä Laitteen asetukset (käytettävissä tietyissä malleissa).
    • Määrittääksesi tulostimen portin asetukset, napsauta Portit -välilehteä.
  5. Valitse tulostusasetukset, joita haluat käyttää oletusasetuksina kaikille Windows-ohjelmille.
  6. Napsauta OK.
  7. Sulje tulostinominaisuuksien valintaikkuna.