Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Windows) > Suojattu tulostus (Windows)

Suojattu tulostus (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Suojatun tulostuksen avulla voit varmistaa, että luottamukselliset tai arkaluontoiset asiakirjat eivät tulostu, ennen kuin olet antanut salasanan laitteen ohjauspaneeliin.
  • Suojatut tiedot poistetaan laitteesta, kun sammutat laitteen.
  1. Valitse sovelluksen tulostuskomento.
  2. Valitse laitemallin nimi ja napsauta sitten tulostimen ominaisuus- tai asetuspainiketta.
    Tulostinohjainikkuna avautuu.
  3. Napsauta Lisäasetukset-välilehteä.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta Suojattu tulostus -kentässä.
  5. Valitse Suojattu tulostus -valintaruutu.
  6. Kirjoita nelinumeroinen salasanasi Salasana-kenttään.
  7. Kirjoita käyttäjätunnus ja työn nimi tarvittaessa kenttiin Käyttäjänimi ja Työn nimi.
  8. Sulje ikkuna Suojatun tulostuksen asetukset napsauttamalla OK.
  9. Napsauta OK.
  10. Tulostus käynnistyy.
  11. Tuo [Suoj. tulostus] -valinta näkyviin laitteen ohjauspaneelissa painamalla image tai image ja paina sitten [Suoj. tulostus].
  12. Näytä käyttäjänimet painamalla image tai image ja paina sitten käyttäjänimeäsi.
  13. Anna nelinumeroinen salasanasi ja paina [OK].
    Nimelläsi lähetettyjen suojattujen töiden luettelo tulee LCD-näyttöön.
  14. Tuo tulostustyö näkyviin painamalla image tai image ja paina valintaa.
  15. Syötä kopioiden määrä ja paina [OK].
  16. Paina [Aloita].
    Laite tulostaa tiedot.
Suojatut tiedot poistetaan laitteen muistista tulostamisen jälkeen.