Koti > Skannaus > Skannaus laitteen skannauspainikkeella > Skannattujen tietojen lähettäminen sähköpostiviestinä vastaanottajalle

Skannattujen tietojen lähettäminen sähköpostiviestinä vastaanottajalle

Vastaavat mallit:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Lähetä skannatut tiedot suoraan laitteelta sähköpostiviestinä vastaanottajalle ilman tietokonetta. Tämän toiminnon avulla laitteesi voi skannata asiakirjoja ja lähettää ne valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen, vaikka laitteesi ei olisi yhdistettynä tietokoneeseen. Kun haluat lähettää skannatut tiedot liitteenä suoraan oletusarvoiseen sähköpostisovellukseen tietokoneesi iPrint&Scan-ohjelmistolla tai laitteesi skannauspainikkeella, käytä sen sijaan ”Skannaa sähköpostiliitteeseen” -toimintoa.
  • Voit lähettää skannatut tiedot sähköpostin vastaanottajalle määrittämällä laitteen olemaan tiedonsiirtoyhteydessä verkkosi ja sen sähköpostipalvelimen kanssa, jota käytetään sähköpostien vastaanottoon.
  • Määritä nämä kohteet laitteen ohjauspaneelin tai WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
  • Jos haluat käyttää Skannaa sähköpostipalvelimeen -toimintoa, yhdistä laite verkkoon ja avaa SMTP-palvelin. Määritä seuraavat SMTP-sähköpostiasetukset:
    • palvelimen osoite

• portin numero

• Käyttäjätunnus

• salaustyyppi (SSL tai TLS)

• sähköpostipalvelimen sertifikaatti (jos käytössä).

Jos et tiedä näitä asetuksia, ota yhteys sähköpostipalveluntarjoajaasi tai järjestelmänvalvojaan.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Paina image (SCAN (Skannaa)).
  2. Valitse [Skan. s-postiin] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Jos haluat muuttaa tämän asiakirjan skannausasetuksia, paina Options (Valinnat) tai Copy/Scan Options (Kopio/Skannaa Valinnat), valitse haluamasi vaihtoehto painamalla image tai image ja jatka seuraavaan skannausasetukseen painamalla OK. Ohita tämä vaihe, jos haluat käyttää oletusskannausasetuksia.
    • [Väriasetus]
    • [Tarkkuus]
    • [Tiedostotyyppi]
    • [Asiakirjakoko]
    • [Tiedostokoko] (käytettävissä vain tiettyjen asetusten tapauksessa)
    • [ADF auto vinosäätö] (saatavana vain joissakin malleissa)
    • [Poista tausta] (käytettävissä vain tiettyjen asetusten tapauksessa)
  4. Valitse [Syötä osoite], ja paina sitten OK.
  5. Nestekidenäyttö pyytää antamaan sähköpostiosoitteen. Valitse haluamasi sähköpostiosoite Shortcut (Pikakuvake)-painikkeella tai lyhytvalintanumerolla.
    image
    Jotta voit määrittää kohdesähköpostiosoitteen, varmista, että olet lisännyt sähköpostiosoitteen lyhytvalintaan tai pikavalintaan käyttäen WWW-pohjaista hallintaa.
  6. Paina Start (Käynn).
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Paina [Skannaa]>[s-postipalvelim.].
  2. Anna kohdesähköpostiosoite jollakin seuraavista tavoista:
    • Voit syöttää sähköpostiosoitteen manuaalisesti painamalla [Manuaal.] ja kirjoittamalla osoitteen LCD-näytön näppäimillä. Kun olet valmis, paina [OK].
    • Jos sähköpostiosoite on tallennettu laitteen osoitekirjaan, paina [Osoitekirja] ja valitse sitten sähköpostiosoite.

Paina [OK].

3. Syötä sähköpostiosoite ja paina [Seur.].
  4. Voit muuttaa asetuksia painamalla image[Valinnat] ja valitsemalla sitten painikkeen, jota vastaavaa asetusta haluat muuttaa. Ohita tämä vaihe, jos haluat käyttää oletusasetuksia.
    • [2-puol. skan.] (saatavana vain joissakin malleissa)
    • [Väriasetus]
    • [Tarkkuus]
    • [Tiedostotyyppi]
    • [Asiakirjakoko]
    • [Kirkkaus]
    • [Kontrasti] (käytettävissä vain tiettyjen asetusten tapauksessa)
    • [Tiedostonimi] (käytettävissä vain tiettyjen asetusten tapauksessa)
    • [Tiedostonimen tyyli]
    • [Tiedostokoko] (käytettävissä vain tiettyjen asetusten tapauksessa)
    • [ADF auto vinosäätö] (saatavana vain joissakin malleissa)
    • [Taustavärin poisto] (käytettävissä vain tiettyjen asetusten tapauksessa)
    • [Asiakirjojen jako]
    image
    • Kun laitteessasi näkyy [OK]-painike, paina [OK].

• Omien oletusasetusten määrittäminen: kun olet tehnyt asetuksiin muutoksia, paina [Aset. uusi oletus] -vaihtoehtoa ja paina sitten [Kyllä].
    • Tehdasasetusten palauttaminen: paina [Tehdasasetukset] ja paina sitten [Kyllä].
    • Voit tallentaa asetukset pikakuvakkeena painamalla [Tall. pikakuvak.]-painiketta.

5. Paina [Aloita].
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.