Koti > Vianetsintä > Verkko-ongelmat > Laitteen verkkoyhteyteen liittyviä ongelmia > En pysty määrittämään kaikkia langattoman verkon asetuksia

En pysty määrittämään kaikkia langattoman verkon asetuksia

Vastaavat mallit:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Katkaise langattoman reitittimen virta ja kytke se takaisin päälle. Kokeile sitten määrittää langattomat asetukset uudelleen. Jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa, toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti:

Tutki ongelmaa WLAN-raportin avulla.

Syy Toimenpide Liitäntä
Suojausasetukset (SSID/verkkoavain) eivät ole oikein.
  • Vahvista suojausasetukset käyttämällä Langattoman verkon asetusten ohje -työkalua (Windows). Katso lisätietoja ja lataa apuohjelma laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulta osoitteessa support.brother.com/downloads.
  • Valitse ja vahvista, että käyttämäsi suojausasetukset ovat oikein.
    • Katso langattoman LAN-tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuista ohjeista, miten löydät oikeat suojausasetukset.
    • Oletusarvoisina suojausasetuksina voidaan käyttää valmistajan nimeä tai langattoman LAN-tukiaseman/reitittimen mallinumeroa.
    • Pyydä lisätietoja tukiaseman/reitittimen valmistajalta, Internet-palveluntarjoajalta tai verkon järjestelmänvalvojalta.
Langaton

Brother-laitteesi MAC-osoitetta ei sallita.

Varmista, että Brother-laitteen MAC-osoite on sallittu suodattimessa.

Voit tarkistaa MAC-osoitteen Brother-laitteen ohjauspaneelista.
Langaton
Langaton LAN-tukiasema/reititin on piilotustilassa (ei lähetä SSID-nimeä).
  • Anna oikea SSID tai verkkoavain manuaalisesti.
  • Tarkista langattoman LAN-tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuissa ohjeissa mainittu SSID tai verkkoavain sekä määritä sitten langattoman verkon asetukset uudelleen.
Langaton

Laitteesi yrittää yhdistää 5 GHz:n Wi-Fi-verkkoon. Nykyistä langattoman lähiverkon tukiasemassa/reitittimessä asetettua kanavaa ei tueta.

Vaihda langattoman lähiverkon tukiaseman/reitittimen kanava laitteen tukemaan kanavaan.

1. Vahvista laitteen tukemat kanavat. Siirry sivustoon support.brother.com/g/d/a5m6/ ja saat lisätietoja valitsemalla mallisi.
  2. Tarkista langattoman lähiverkon tukiaseman/reitittimen kanava-asetus. Varmista, että asetuksena on jokin laitteen tukemista kanavista eikä valittuna ole automaattinen asetus. Lisätietoja kanava-asetuksen muuttamisesta on LAN-tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuissa ohjeissa.
  3. Yritä yhdistää laitteesi uudelleen Wi-Fi-verkkoon.
Langaton
Suojausasetukset (SSID/salasana) eivät ole oikein.
  • Vahvista SSID ja salasana.
    • Määritettäessä verkkoa manuaalisesti SSID ja salasana näytetään Brother-laitteen näytössä. Jos mobiililaitteesi tukee manuaalista määrittämistä, SSID ja salasana näytetään mobiililaitteen näytössä.
Wi-Fi Direct
Jos käytät Android™ 4.0 -järjestelmää.

Jos mobiililaitteesi katkaisee yhteyden (noin kuuden minuutin kuluttua Wi-Fi Directin käytön jälkeen), kokeile WPS:n määritystä kertapainallusmenetelmällä (suositeltu) ja määritä Brother-laite ryhmän omistajaksi.

Wi-Fi Direct

Brother-laite on sijoitettu liian kauas mobiililaitteestasi.

Siirrä Brother-laitteesi enintään 1 metrin päähän mobiililaitteesta, kun määrität Wi-Fi Direct -verkon asetuksia.

Wi-Fi Direct
Laitteen ja mobiililaitteen välissä on esteitä (esimerkiksi seinä tai huonekaluja).

Siirrä Brother-laite paikkaan, jossa on esteetön yhteys.

Wi-Fi Direct

Brother-laitteen tai mobiililaitteen lähellä on langaton tietokone, Bluetooth®-laite, mikroaaltouuni tai langaton digitaalinen puhelin.

Siirrä muut laitteet pois Brother-laitteen tai mobiililaitteen läheltä.

Wi-Fi Direct

Olet tarkastellut kaikkia aikaisemmin mainittuja toimenpiteitä ja kokeillut niitä, mutta Wi-Fi Direct -verkon asetusten määritys ei edelleenkään onnistu Brother-laitteessasi.

• Katkaise Brother-laitteestasi virta ja kytke se takaisin päälle. Kokeile sitten määrittää Wi-Fi Direct -verkon asetukset uudelleen.
  • Jos käytät Brother-laitetta asiakaslaitteena, varmista, kuinka monta laitetta voi samanaikaisesti olla Wi-Fi Direct -verkossa, ja tarkista sitten, kuinka monta laitetta verkkoon on yhdistettynä.
Wi-Fi Direct
Windows
Jos langaton yhteys on keskeytynyt ja olet tarkistanut ja kokeillut kaikki yllä mainitut kohdat, suosittelemme käyttämään verkkoyhteyden korjaustyökalua.