Koti > Suojaus > IPsec-protokollan käyttö > IPsec-osoitemallin määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

IPsec-osoitemallin määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  4. Napsauta vasemmassa siirtymispalkissa Network (Verkko)>Security (Suojaus)>IPsec Address Template (IPsec-osoitemalli).
    image
    Jos vasen selauspalkki ei ole näkyvissä, aloita selaus kohdasta image.
  5. Voit poistaa Delete (Poista) napsauttamalla Address Template (Osoitemalli) -painiketta. Jos Address Template (Osoitemalli) on käytössä, sitä ei voi poistaa.
  6. Napsauta Address Template (Osoitemalli)a, jonka haluat luoda. IPsec Address Template (IPsec-osoitemalli) ilmestyy näytölle.
  7. Määritä asetukset.
    Valinta Kuvaus
    Template Name (Mallin nimi)

Anna mallin nimi (enintään 16 merkkiä).

Local IP Address (Paikallinen IP-osoite)
    • IP Address (IP-osoite)

Määritä IP-osoite. Valitse pudotusluettelosta ALL IPv4 Address (Kaikki IPv4-osoitteet), ALL IPv6 Address (Kaikki IPv6-osoitteet), All Link Local IPv6 (Kaikki yhdistetyt paikalliset IPv6-osoitteet) tai Custom (Mukautettu).

Jos valitset pudotusluettelosta valinnan Custom (Mukautettu), syötä IP-osoite (IPv4 tai IPv6) tekstiruutuun.

• IP Address Range (IP-osoitealue)

Kirjoita IP-alueen aloittava ja lopettava IP-osoite tekstiruutuihin. Jos alueen aloittava ja lopettava IP-osoite eivät ole IPv4- tai IPv6-muotoon standardoituja tai jos lopettava IP-osoite on lyhyempi kuin aloittava osoite, seurauksena on virhe.

• IP Address / Prefix (IP-osoite/-etuliite)

Määritä IP-osoite CIDR-mallin mukaisesti.

Esimerkiksi 192.168.1.1/24

Koska etuliite on määritetty 24-bittisen aliverkon peitteen (255.255.255.0) muodossa osoitteelle 192.168.1.1, osoitteet 192.168.1.### ovat kelvollisia.

Remote IP Address (IP-etäosoite)
    • Any (Mikä tahansa)

Jos valitset Any (Mikä tahansa), kaikki IP-osoitteet ovat käytössä.

• IP Address (IP-osoite)

Kirjoita IP-osoite (IPv4 tai IPv6) tekstiruutuun.

• IP Address Range (IP-osoitealue)

Kirjoita IP-alueen ensimmäinen ja viimeinen IP-osoite. Jos alueen ensimmäinen ja viimeinen IP-osoite eivät ole IPv4- tai IPv6-muotoon standardoituja tai jos viimeinen IP-osoite on pienempi kuin ensimmäinen osoite, seurauksena on virhe.

• IP Address / Prefix (IP-osoite/-etuliite)

Määritä IP-osoite CIDR-mallin mukaisesti.

Esimerkiksi 192.168.1.1/24

Koska etuliite on määritetty 24-bittisen aliverkon peitteen (255.255.255.0) muodossa osoitteelle 192.168.1.1, osoitteet 192.168.1.### ovat kelvollisia.

8. Napsauta Submit (Lähetä).
    image

Jos muutat käytössä olevan mallin asetuksia, määritysten aktivointi edellyttää laitteen käynnistämistä uudelleen.