Koti > Suojaus > IPsec-protokollan käyttö > IPsec-mallin määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

IPsec-mallin määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  4. Napsauta vasemmassa siirtymispalkissa Network (Verkko)>Security (Suojaus)>IPsec Template (IPsec-malli).
    image
    Jos vasen selauspalkki ei ole näkyvissä, aloita selaus kohdasta image.
  5. Voit poistaa Delete (Poista) napsauttamalla IPsec Template (IPsec-malli) -painiketta. Jos IPsec Template (IPsec-malli) on käytössä, sitä ei voi poistaa.
  6. Napsauta kohdetta IPsec Template (IPsec-malli), jonka haluat luoda. IPsec Template (IPsec-malli)-näyttö avautuu. Määrityskentät vaihtelevat valitsemasi Use Prefixed Template (Käytä esimääritettyä mallia)- ja Internet Key Exchange (IKE) -asetusten mukaan.
  7. Kirjoita mallille nimi Template Name (Mallin nimi) -kenttään (enintään 16 merkkiä).
  8. Jos valitset Custom (Mukautettu) Use Prefixed Template (Käytä esimääritettyä mallia) -pudotusluettelosta, valitse Internet Key Exchange (IKE) -valinnat ja muokkaa asetuksia tarpeen mukaan.
  9. Napsauta Submit (Lähetä).