Koti > Vianetsintä > Puhelin- ja faksiongelmat > Puhelinlinjan yhteensopivuuden määrittäminen häiriöitä ja VoIP-järjestelmiä varten

Puhelinlinjan yhteensopivuuden määrittäminen häiriöitä ja VoIP-järjestelmiä varten

Vastaavat mallit:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Mahdollisista puhelinlinjan häiriöistä johtuvat faksien lähetys- ja vastaanotto-ongelmat voidaan korjata laskemalla modeemin nopeutta faksin lähetysvirheiden minimoimiseksi. Jos käytät VoIP (Voice over IP) -palvelua, suosittelemme vaihtamaan yhteensopivuustilaksi Perus (VoIP).

image
  • VoIP on puhelinjärjestelmä, joka käyttää Internet-yhteyttä tavanomaisen puhelinlinjan sijasta.

• Puhelinpalvelujen tarjoajat yhdistävät usein VoIP:n ja internet- ja kaapelipalvelut.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Perusasetukset], ja paina sitten OK.
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Yhteensopivuus], ja paina sitten OK.
  4. Tuo [Korkea]-, [Normaali]- tai [Perus (VoIP)]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
    Valinta
    Kuvaus
    Korkea

Määritä modeemin nopeus arvoon 33600 bps valitsemalla Korkea.

Normaali

Määritä modeemin nopeus arvoon 14400 bps valitsemalla Normaali.

Perus (VoIP)

Laske modeemin nopeus 9 600 bps:ään ja kytke ECM (virheenkorjaustila) pois päältä valitsemalla Perus (VoIP). Tätä asetusta suositellaan käytettäväksi vain tarvittaessa, elleivät häiriöt puhelinlinjassa ole toistuva ongelma.

Suosittelemme yhteensopivuusasetuksen muuttamista asetukseksi Perus (VoIP), sillä se parantaa yhteensopivuutta useimpien VoIP-palveluiden kanssa.

5. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Perusasetukset]>[Yhteensopivuus].
  2. Paina [Korkea], [Normaali] tai [Perus (VoIP)].
    Valinta
    Kuvaus
    Korkea

Määritä modeemin nopeus arvoon 33600 bps valitsemalla Korkea.

Normaali

Määritä modeemin nopeus arvoon 14400 bps valitsemalla Normaali.

Perus (VoIP)

Laske modeemin nopeus 9 600 bps:ään ja kytke ECM (virheenkorjaustila) pois päältä valitsemalla Perus (VoIP). Tätä asetusta suositellaan käytettäväksi vain tarvittaessa, elleivät häiriöt puhelinlinjassa ole toistuva ongelma.

Suosittelemme yhteensopivuusasetuksen muuttamista asetukseksi Perus (VoIP), sillä se parantaa yhteensopivuutta useimpien VoIP-palveluiden kanssa.

3. Paina image.