Koti > Verkko > Tuetut verkon perustoiminnot

Tuetut verkon perustoiminnot

Vastaavat mallit:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Laite tukee erilaisia käyttöjärjestelmäkohtaisia ominaisuuksia. Tästä taulukosta näet, mitä verkkotoimintoja ja yhteyksiä kukin käyttöjärjestelmä tukee.

Käyttöjärjestelmät

Windows

Windows Server

macOS

Tulostus

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Skannaus

Kyllä

Kyllä

PC-Fax-lähetys (saatavana tietyissä malleissa)

Kyllä

Kyllä

PC-Fax-vastaanotto (saatavana tietyissä malleissa)

Kyllä

WWW-pohjainen hallinta *1

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Status Monitor

Kyllä

Ohjattu ohjaimen käyttöönottotoiminto

Kyllä

Kyllä

*1
Laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”. Suosittelemme, että vaihdat oletussalasanan välittömästi, jotta voit suojata laitettasi luvattomalta käytöltä.
image
  • Kun liität laitteen ulkopuoliseen verkkoon, kuten internetiin, varmista, että verkkoympäristösi on suojattu erillisellä palomuurilla tai muulla menetelmällä, jotta estetään puutteellisten asetusten tai haitallisten kolmansien osapuolten luvattoman käytön aiheuttamat tietovuodot.

• Sinulle näytetään varoitus, jos laitteesi on yhdistetty yleiseen verkkoon. Tämän varoituksen näkemisen jälkeen suosittelemme, että vahvistat verkkoasetukset ja muodostat sitten yhteyden uudelleen suojattuun verkkoon.

• Laitteen yleisen verkon tietoliikenteen suodatusominaisuuden ottaminen käyttöön estää pääsyn yleisestä verkosta. Yleisen verkon tietoliikenteen suodatusominaisuus saattaa estää laitetta vastaanottamasta tiettyjä tulostus- tai skannaustöitä tietokoneelta tai mobiililaitteelta, joka käyttää yleistä IP-osoitetta.