Koti > Faksi > Äänitoiminnot ja faksinumerot > Sarjalähetysryhmien määrittäminen

Sarjalähetysryhmien määrittäminen

Vastaavat mallit:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Luo lähetysryhmä, jos haluat lähettää yhden faksiviestin samanaikaisesti useisiin faksinumeroihin. Voit tallentaa lähetysryhmät laitteesi osoitekirjaan, pikavalintaan tai lyhytvalintaan laitemallisi mukaan.

Jokainen faksinumero pitää ensin tallentaa osoitekirjaan. Sen jälkeen ne voidaan lisätä ryhmään numeroina. Jokainen ryhmä käyttää yhden osoitekirjan numeron (pikavalinta tai tietyissä malleissa lyhytvalinta).

Soveltuvat mallit

Ryhmien enimmäismäärä

Numeroiden enimmäismäärä ryhmässä

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

20

209

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

20

199

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Paina image (FAX (Faksi)).
  2. Paina kolmesti image.
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Luo ryhmiä], ja paina sitten OK.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Ryhmän tallentaminen lyhytvalintapaikkaan:

Paina image, syötä tallentamasi kolminumeroinen pikavalintanumero ja paina OK.

• Ryhmän tallentaminen pikavalintapaikkaan:

Pidä Shortcut (Pikakuvake)-painiketta painettuna ja syötä sitten yksinumeroinen pikavalintanumero valintanäppäimistön avulla.

5. Kirjoita ryhmän numero (01-20) näppäimistön avulla ja paina sitten OK.
    HUOMAUTUS

Internetfaksi (I-Fax) ja sen asetus ovat valittavissa.

(Tietyissä malleissa internet-faksin tai skannaus sähköpostipalvelimeen -toiminnon käyttö edellyttää internet-faksitoiminnon lataamista.)

6. Numeroiden lisääminen ryhmään:
    • Pikavalintanumeroiden lisääminen:

Paina image ja syötä kolminumeroinen lyhytvalintanumero.

• Pikavalintanumerojen lisääminen:

Pidä Shortcut (Pikakuvake)-painiketta painettuna ja syötä sitten yksinumeroinen pikavalintanumero valintanäppäimistön avulla.

Nestekidenäyttö näyttää valitut lyhytvalintanumerot #-merkillä ja pikavalintanumerot *-merkillä (esimerkiksi *006, #009).

7. Lopeta numeroiden lisääminen painamalla OK.
  8. Syötä enintään 16 merkin pituinen ryhmän nimi näppäimistön avulla.
  9. Paina OK.
  10. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Paina image [(Faksi)]>[Osoitekirja].
  2. Tee seuraavat vaiheet:
    1. Paina [Muokkaa]>[Luo ryhmiä]>[Nimi].
    2. Syötä ryhmän nimi (enintään 16 merkkiä) LCD-näytön avulla ja paina sitten [OK].
    3. Paina [Lisää/poista].
    4. Lisää osoitekirjan numeroita ryhmään painamalla niitä, kunnes näkyviin tulee valintamerkki. Paina sitten [OK].
    5. Lue ja vahvista näytetty valitsemasi nimien ja numeroiden luettelo ja tallenna ryhmä painamalla sitten [OK].
    Tallenna sarjalähetykseen toinen ryhmä toistamalla nämä vaiheet.
  3. Paina image.