Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanottotilan asetukset > F/P-soittoajan pituus (Kaksoissoitto)

F/P-soittoajan pituus (Kaksoissoitto)

Vastaavat mallit:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Kun asetat vastaanottotilaksi Faksi/Puhelin-tilan, laitteesi vastaanottaa faksin automaattisesti, jos saapuva puhelu on faksi. Jos puhelu on kuitenkin tavallinen puhelu, laite tuottaa F/P-soiton (nopea kaksoissoitto) F/P-soittoaika-asetuksen keston mukaisesti. F/P-soittoäänen kuuluminen tarkoittaa, että linjalla oleva soittaa tavallista puhelua.
  • F/P-soittoaikaominaisuus toimii, kun määrität Faksi/Puhelin-tilan vastaanottotilaksi.

Koska F/P-soitto on laitteen tekemä, alanumero ja ulkoiset puhelimet eivät soi. Voit silti yhä vastata puheluun mistä tahansa puhelimesta.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Paina image (FAX (Faksi)).
  2. Paina Menu (Valikko).
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  4. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Vastaanottoas.], ja paina sitten OK.
  5. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [F/P soiton pit.], ja paina sitten OK.
  6. Paina image tai image näyttääksesi, kuinka kauan laite soi ilmoittaen saapuvaa puhelua, ja paina sitten OK.
  7. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).
    image
    Vaikka soittaja katkaisisi puhelun kaksoissoiton aikana, laitteen kaiutin jatkaa soimista määritetyn ajan.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[F/P soiton pit.].
  2. Paina image tai image tuodaksesi näyttöön, miten pitkään haluat laitteen soittavan hälytykseksi siitä, että olet saanut äänipuhelun.
  3. Paina image.
    image
    Vaikka soittaja katkaisisi puhelun kaksoissoiton aikana, laitteen kaiutin jatkaa soimista määritetyn ajan.