Home > Netwerk > Netwerkfuncties > Faxen via het internet (I-Fax) > Het Brother-apparaat voor e-mail of internetfax (I-Fax) configureren > Hoe op de computer wordt aangegeven dat een fax via internet is ontvangen

Hoe op de computer wordt aangegeven dat een fax via internet is ontvangen

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Wanneer een computer een internetfax ontvangt, is het faxdocument als bijlage toegevoegd aan een e-mailbericht. In de onderwerpregel van dit bericht wordt aangekondigd dat uw e-mailserver een internetfax heeft ontvangen. U kunt wachten tot uw Brother-apparaat de e-mailserver pollt of u kunt de e-mailserver handmatig pollen om de inkomende gegevens te ontvangen.