Relayeren

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Uw Brother-apparaat kan een via internet ontvangen bericht heruitzenden (relayeren). Het bericht wordt in dat geval via een vaste telefoonlijn doorgestuurd naar een ander faxapparaat. Gebruik om communicatiekosten te besparen de functie Relay-groepsverzending als u een document ver weg (bijvoorbeeld naar het buitenland) wilt faxen.

image
  1. Internet
  2. Telefoonlijn
  3. E-mailserver

Gebruik het bedieningspaneel van het apparaat van Brother of Beheer via een webbrowser om de volgende zaken te configureren:

• Relayeren

Stel Relayeren in op Aan.

• Vertrouwde domeinen

Configureer de domeinnaam van uw apparaat op het apparaat die het document naar het feitelijke faxapparaat zal doorzenden. Als u de relayeerfunctie op uw apparaat wilt gebruiken, moet u de vertrouwde domeinnaam (het deel van de naam achter het apenstaartje (@)) opgeven op het apparaat. Wees voorzichtig met het selecteren van een vertrouwd domein: alle gebruikers op een vertrouwd domein kunnen de relayeerfunctie gebruiken. U kunt maximaal tien domeinnamen registreren.

• Relayeerrapport

Geef op of het apparaat na het relayeren een rapport moet afdrukken.