Home > Routineonderhoud > Uw apparaat verpakken en verzenden

Uw apparaat verpakken en verzenden

WAARSCHUWING
  • Wanneer u het apparaat verplaatst, neemt u het apparaat vast zoals getoond in de afbeelding.

image

image
  • Als u om het even welke reden uw apparaat moet verzenden, pak deze dan voorzichtig in de originele verpakking in om schade tijdens het transport te vermijden. Het apparaat dient passend te worden verzekerd voor het vervoer.
  1. Houd image ingedrukt om het apparaat uit te schakelen. Laat het apparaat ten minste 10 minuten uitgeschakeld om af te koelen.
  2. Koppel alle kabels los en haal de stekker van het netsnoer uit het stopcontact.
    image

Sommige modellen zijn uitgerust met een vast netsnoer. Als uw snoer een vast snoer is, vouwt u dit losjes bij elkaar en legt u het boven op het apparaat zodat deze gemakkelijk verpakt kan worden.

3. Plaats het apparaat in de originele zak.
  4. Verpak het apparaat, het gedrukte materiaal en het stroomsnoer (indien van toepassing) met het originele verpakkingsmateriaal in de originele doos, zoals afgebeeld. (Het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal kan per land verschillen.) De afbeeldingen kunnen verschillen van de werkelijke verpakkingsmaterialen. De materialen variëren afhankelijk van uw model.
    image
  5. Sluit de doos en maak deze dicht met verpakkingstape.