Een nummer in de toegestane lijst registreren

Gerelateerde modellen:MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Als u alleen faxen wilt ontvangen van nummers die u kent, registreert u die nummers in de lijst met toegestane nummers.

• U moet zich inschrijven op de nummerweergavedienst bij uw plaatselijk telefoonbedrijf.
  • Deze functie blokkeert inkomende oproepen en inkomende faxen.
  • De functie nummerweergave is in sommige landen niet beschikbaar.

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Limiet inkomend]>[Acceptatielijst]>[Registreren].
  2. Druk op een van de volgende opties.
    Optie
    Beschrijving

Adr.boek synchr.

Selecteer Adr.boek synchr. om de toegestane lijst te synchroniseren met het adresboek.

Volg de aanwijzingen op het LCD-scherm om de synchronisatiefunctie in of uit te schakelen.

Handmatige invoer

Selecteer Handmatige invoer om nummers handmatig toe te voegen aan de toegestane lijst.

Volg de aanwijzingen op het LCD-scherm om het nummer te registreren in de toegestane lijst.

Van uitgaand

Selecteer Van uitgaand om een nummer toe te voegen uit het overzicht van uitgaande oproepen.

Volg de aanwijzingen op het LCD-scherm om het nummer te registreren in de toegestane lijst.

Van inkomend

Selecteer Van inkomend om een nummer toe te voegen uit het overzicht van inkomende oproepen.

Volg de aanwijzingen op het LCD-scherm om het nummer te registreren in de toegestane lijst.

3. Druk op image.