De tijdklokstand instellen

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW
Het apparaat keert terug naar de standaardmodus nadat het apparaat in een andere dan de standaardmodus werd gebruikt. De instelling van de tijdklokstand bepaalt hoe lang na de laatste handeling het apparaat terugkeert naar de standaardmodus. Als u [Uit] koos, blijft het apparaat in de laatst gebruikte modus.
  • Bij de MFC-modellen beschikt het apparaat over drie modusknoppen op het bedieningspaneel: FAXEN, SCANNEN en KOPIËREN.
  • Bij DCP-modellen kan het apparaat scannen en kopiëren. Standaard is kopieermodus en de tijdklokstandinstelling is één minuut.
  1. Druk op Menu.
  2. Druk op image of image om de optie [Standaardinst.] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Tijdklokstand] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [5Min.], [2Min.], [1Min], [30 sec], [0 sec] of [Uit] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).