Home > Papierverwerking > Papier plaatsen > Papier in de papierlade plaatsen

Papier in de papierlade plaatsen

• Als de instelling Papier controleren op Aan staat en u de papierlade uit het apparaat trekt, kan een bericht op het LCD-scherm verschijnen met de vraag of u het papierformaat en papiertype wilt wijzigen. Zo nodig kunt u dit doen aan de hand van de instructies op het LCD-scherm.

• Wanneer u een ander papierformaat en -type in de lade plaatst, moet u ook de instelling voor het papierformaat en -type op het apparaat of de computer wijzigen.
  1. Trek de papierlade volledig uit het apparaat.
    image
  2. Druk op en schuif de papiergeleiders zodat het papier past.
    Druk op de groene ontgrendelingshendels om de papiergeleiders te schuiven.
    image
  3. Waaier de stapel papier goed.
  4. Plaats papier met de afdrukzijde naar beneden in de papierlade.
  5. Zorg ervoor dat het papier zich onder de maximumaanduiding bevindt (image image image).
    Als u de papierlade te hoog vult, kan het papier vastlopen.
    image
  6. Druk de papierlade voorzichtig volledig in het apparaat.
  7. Til de steunklep op zodat het papier niet van de uitvoerlade valt.