Home > Fax > Voicehandelingen en faxnummers > Faxnummers opslaan > Namen of nummers in het adresboek wijzigen of wissen

Namen of nummers in het adresboek wijzigen of wissen

Gerelateerde modellen:MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
  1. Druk op image [(Fax)]>[Adresboek]>[Bewerken].
  2. Voer een van de volgende stappen uit:
    • Druk op [Wijzigen] om de namen van fax- of telefoonnummers te bewerken.

Druk op image of image om het nummer dat u wilt afdrukken weer te geven en druk er dan op.

• Als u de naam wilt wijzigen, drukt u op [Naam]. Voer de nieuwe naam in (max. 16 tekens) met behulp van de LCD en druk vervolgens op [OK].
      • Als u het fax- of telefoonnummer wilt wijzigen, drukt u op [Adres]. Voer het nieuwe fax- of telefoonnummer in (max. 20 cijfers) met behulp van de LCD en druk vervolgens op [OK].

Druk op [OK] om te beëindigen.

image

Tekst invoeren:

Als u een teken wilt wijzigen, drukt u op image of image om de cursor te plaatsen zodat het teken dat u wilt wijzigen wordt gemarkeerd, en drukt u vervolgens op image. Voer het nieuwe teken in.

• Om nummers te wissen drukt u op image of image om [Verwijder] weer te geven en drukt u vervolgens op [Verwijder].
      • Selecteer de fax- of telefoonnummers die u wilt wissen door erop te drukken zodat er een vinkje bij staat, en druk vervolgens op [OK].
  3. Druk op image.