Uw apparaat toevoegen als apparaat voor PC-FAX Ontvangen (Windows)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Als u uw apparaat hebt geïnstalleerd aan de hand van de aanwijzingen op het scherm, zou het apparaat gebruiksklaar moeten zijn.

1. Dubbelklik op het pictogram image (PC-Fax Receive (Gereed)) op de taakbalk.
    Het venster PC-FAX Receive (PC-Fax Ontvangen) verschijnt.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Apparaat>Toevoegen.
    image
  4. Selecteer de juiste verbindingsmethode.
    Selecteer uw apparaat in de onderstaande resultaten.
    Een lijst met verbonden apparaten verschijnt. Selecteer het gewenste apparaat. Klik op OK.
    Voer het IP-adres in van uw apparaat
    Voer het IP-adres van het apparaat in het veld IP-adres in en klik vervolgens op OK.
  5. Als u de computernaam die op het LCD-scherm van het apparaat wordt weergegeven wilt wijzigen, typt u in het veld Voer de weergavenaam voor uw pc in (max. 15 tekens) de nieuwe naam.
  6. Klik op OK.