Snelkiesnummers opslaan

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW
Gebruik de snelkiesnummers om maximaal 200 nummers met een naam op te slaan.
  1. Druk op image (Fax).
  2. Druk op twee keer op image en voer de driecijferige snelkiescode (001 - 200) in. Druk op OK.

Als er hier geen nummer is opgeslagen, geeft de LCD [Nu registreren?] weer.

3. Druk op image.
    OPMERKING

De Internet Fax (I-Fax) en zijn instellingen zijn beschikbaar voor opslag.

(Voor bepaalde modellen moet u Internetfax downloaden om de functies Internetfax en Scannen naar e-mailserver te gebruiken.)

4. Voer het telefoon- of faxnummer in (max. 20 cijfers) en druk vervolgens op OK.
  5. Voer een van de volgende stappen uit:
    • Voer de naam in met behulp van de kiestoetsen (max. 16 tekens) en druk vervolgens op OK.

• Om het nummer zonder een naam te bewaren, drukt u op OK.