Uw PC-FAX-adresboek exporteren (Windows)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
U kunt het adresboek exporteren als een ASCII-tekstbestand (*.csv) of een vCard (een elektronisch visitekaartje) en het op uw computer opslaan.
  • U kunt de groepsinstellingen niet exporteren wanneer u de gegevens van het Adresboek exporteert.
  1. Start image (Brother Utilities), klik vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd).
  2. Klik in de linkernavigatiebalk op PC-FAX en klik vervolgens op Adressenboek (Versturen).
    Het dialoogvenster Adresboek verschijnt.
    image
  3. Klik op Bestand>Exporteren.
  4. Selecteer een van de volgende opties:
    • Tekst
      Het dialoogvenster Selecteer Items verschijnt. Ga naar de volgende stap.
    • vCard
      U moet het lid selecteren dat u uit uw adresboek wilt exporteren voordat u deze optie selecteert.
      Blader naar de map waar u de vCard wilt opslaan, voer de naam van de vCard in het veld Bestandsnaam in en klik vervolgens op Opslaan.
  5. Selecteer in het veld Beschikbare items de gegevens die u wilt exporteren en klik vervolgens op Toevoegen >>.
    image
    Selecteer en voeg de items toe in de volgorde waarin u ze in de lijst wilt zien.
  6. Als u naar een ASCII-bestand exporteert, selecteert u onder het onderdeel Deelteken de optie Tab of Komma om de gegevensvelden te scheiden.
  7. Klik op OK.
  8. Blader naar de map op uw computer waar u de gegevens wilt opslaan, voer de bestandsnaam in en klik vervolgens op Opslaan.